Använd vår hemleverans30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av oktober

Kontakta kundtjänst

[email protected]

  • Telefon öppettider

  • 09:00-12:00

Fält markerade med * är obligatoriska

Vanliga frågor

 Vad kostar det att göra en retur?

En retur kostar för närvarande 39kr och debiteras i samband med att returen hanteras av oss.

 Hur gör jag med min faktura vid en retur?

När du returnerar en produkt krediteras (återbetalas) din faktura med produktens värde exklusive kostnader för frakt (39 kr) och returfrakt (39 kr). Använd gärna den förbetalda retursedeln i paketet. Observera att returfrakten inte visas som en separat rad på fakturan utan räknas av på produkten du returnerar. Har du exempelvis handlat för 299 kr plus frakt, kommer du att bli krediterad (återbetalad) 260 kr när vi godkänt din retur. På en standardfaktura är det 14 dagars betaltid, om ditt förfallodatum börjar närma sig kan du kostnadsfritt flytta fram ditt förfallodatum på my.klarna.com

 Jag har inte fått mitt paket, vad ska jag göra?

När vi har mottagit din order skickas en orderbekräftelse till dig via e-post och när vi skickar ut varorna från lagret får du ett nytt e-postmeddelande med en spårningslänk till vår samarbetspartner. Om du följer länken kan du se status på din leverans och se var försändelsen befinner sig i processen. När ditt paket finns att hämta ut kommer du få ditt sms. Om du skulle ha råkat skriva in fel mobilnummer kan du se var ditt paket finns via ovan nämnda spårningslänk och då räcker det med att du tar med dig din legitimation samt ditt kollinummer till ombudet där paketet finns så får du ut det.

 Hur ska jag veta vilken storlek jag ska välja?

Storleksvalet är alltid svårt och väldigt individuellt. Vi har storleksguider till många av våra skor och plagg men tyvärr inte till alla. Kontakta gärna oss om du behöver veta mått på något specifikt plagg eller innermått på någon specifik sko. Kom ihåg att alla mått är individuella och prova noga innan du bestämmer dig för om plagget eller skon passar eller inte.